Agnès Wo is a licensed architect with a degree on Architecture from the Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (2002). She also has studied artistic jewellery at the School of Art and Design La Massana where she got her degree of Advanced Technique in Plastic Arts and Design, in 2005. She has exhibit and sold her collections at the TATE Modern in London, the Guggenheim Museum in Bilbao, the Art Centre CaixaForum, La Pedrera by Gaudí and the Col.legi d’Arquitectes in Barcelona. She is a professor of contemporary jewellery at LLOTJA Superior School of Design and Art, where she also has taught interiors design. Wo lives and works in Barcelona.
 
Agnès Wo és arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Després de licenciar-se al 2002, va estudiar joieria artística a l’Escola d’Art i Disseny La Massana, on va obtenir el títol de Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny l’any 2005. Ha exposat i venut les seves col.leccions a la TATE Modern de Londres, el Museu Guggenheim de Bilbao, el Centre d’Art CaixaForum, La Pedrera de Gaudí i el Col.legi d’Arquitectes de Barcelona. És professora de joieria contemporània a l’Escola Superior de Disseny i Art LLOTJA, on també ha impartit classes de disseny d’interiors. Viu i treballa a Barcelona.
 
Agnès Wo es arquitecta por la Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Barcelona. Tras licenciarse en 2002, estudió joyería artística en la Escuela de Arte y Diseño La Massana, donde obtuvo el título de Técnica Superior en Artes Plásticas y Diseño en el año 2005. Ha expuesto y vendido sus colecciones en la TATE Modern de Londres, el Museo Guggenheim de Bilbao, el Centro de Arte CaixaForum, La Pedrera de Gaudí, y el Colegio de Arquitectos de Barcelona. Es profesora de joyería contemporánea en la Escuela Superior de Diseño y Arte LLOTJA, dónde también ha impartido clases de diseño de interiores. Vive y trabaja en Barcelona.
         
   

agneswo@agneswo.com

(0034) 630458561