CAT
—————
Agnès WO és arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC). Després de llicenciar-se al 2002, va estudiar joieria artística a l’Escola Massana, on va obtenir el títol de Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny l’any 2005. Ha exposat i venut les seves col.leccions a la TATE Modern de Londres, al Museu Guggenheim de Bilbao, al Centre d’Art CaixaForum, La Pedrera de Gaudí i al Col.legi d’Arquitectes de Barcelona, entre d’altres. És professora de projectes de joieria contemporània a l’Escola d’Art i Superior de Disseny LLOTJA, on també ha impartit classes de disseny d’interiors. Des de l’any 2012 coordina el Departament de joieria. Viu i treballa a Barcelona.

ESP
—————
Agnès Wo es arquitecta por la Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Barcelona. Tras licenciarse en 2002, estudió joyería artística en la Escuela de Arte y Diseño La Massana, donde obtuvo el título de Técnica Superior en Artes Plásticas y Diseño en el año 2005. Ha expuesto y vendido sus colecciones en la TATE Modern de Londres, el Museo Guggenheim de Bilbao, el Centro de Arte CaixaForum, La Pedrera de Gaudí, y el Colegio de Arquitectos de Barcelona, entre otros. Es profesora de proyectos de joyería contemporánea en la Escuela Superior de Diseño y Arte LLOTJA, donde también ha impartido clases de diseño de interiores. Desde el año 2012 coordina el Departamento de joyería.Vive y trabaja en Barcelona.

Agnès Wo is a licensed architect with a degree on Architecture from the Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (2002). She also studied artistic jewellery at the School of Art and Design La Massana where she got her degree of Advanced Technique in Plastic Arts and Design, in 2005. Her collections have been exhibit and sold at the TATE Modern in London, the Guggenheim Museum in Bilbao, the Art Centre CaixaForum, La Pedrera by Gaudí and the Col.legi d’Arquitectes in Barcelona, among others. She is a professor of contemporary jewellery projects at LLOTJA Superior School of Design and Art, where she also has taught interiors design. Since 2012 she also coordinates the Jewellery Department. Wo lives and works in Barcelona.